Dakgoten reinigen & reparatie

Verstopte dakgoten is een jaarlijks terugkerend probleem wat o.a. wordt veroorzaakt door vallende bladeren.
Het niet tijdig onderhouden van uw dakgoot kan resulteren in onverwachte kosten. Veel voorkomende problemen zijn; verstopte hemelwaterafvoer, ontvangbakken en dakgoten. Het gevolg kan zijn waterschade aan gevels of verstopping van het riool. Vorstschade aan dakgoten is, bij winterse omstandigheden, ook niet uitgesloten.

Ons advies: Laat minimaal één maal per jaar uw dakgoten en ontvangbakken controleren en reinigen.Schoorsteenveeg bedrijf Pieter Lorjé & zn reinigt ook uw dakgoten.

Regelmatige controle en reiniging voorkomt slijtage, schade en wateroverlast.Wij kunnen u geheel vrijblijvend vooraf voorzien van een prijsopgave voor herstel van kapotte dakgoot.

Dakkgoten laten repareren

Wanneer u problemen ondervind met uw dakgoot, denk bijvoorbeeld aan een lekkage, is het raadzaam hier spoedig naar te laten kijken.
In sommige gevallen is vervangen van de dakgoot nog niet noodzakelijk, en kan deze nog netjes gerenoveerd worden. Dit word gedaan d.m.v. een coatinglaag die aangebracht in de oude/schoongemaakte en ontvette dakgoot. Deze voating zorgt voor een geheel nieuwe slijtlaag in de bestaande dakgoot. Hierdoor zullen alle scheurtjes gedicht worden, en kan de goot weer een hele tijd mee.

Dakgoten vervangen

Mocht het nodig zijn om uw dakgoot te vervangen is het aan te raden om na te denken over de verschillende materialen. Misschien wilt u een milieuvriendelijker materiaal? Er is ook variatie mogelijk in de soorten dakgoten. Wilt u een rechthoekige dakgoot zoals de bakgoot of liever een halfronde vorm, bijvoorbeeld de mastgoot?

Wij van Schoorsteenveegbedrijf Pieter Lorjé & zn komen graag vrijblijvend bij u langs voor een inspectie op locatie van de dakgoot, en kunnen na bespreken van de wensen een passende offerte voor u aanbieden.

Neem contact met het Schoorsteenveegbedrijf van Pieter Lorjé & zn via 06-15343308 / 015-2630068. Vraag een vlijblijvende offerte aan.