Tijdens een dakinspectie worden de daken grondig gecontroleerd. Hierbij controleren we onder andere op nokvorsten en kapotte dakpannen. Na de inspectie bespreken we met u hoe de conditie van uw dak is. We kunnen u dan direct informeren over de kosten die u kunt verwachten, transparantie vinden we immers erg belangrijk bij Pieter Lorjé & zn. Wij zijn dan ook een geliefd bedrijf onder woningbouwverenigingen, woningcorporaties en particulieren. U kunt uiteraard ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Zo bent u er zeker van dat uw dak altijd in perfecte staat is.

Welke punten komen er aan bod?

Er zijn verschillende punten die we controleren tijdens een dakinspectie. De conditie van het dak bepalen we aan de hand van NEN 2767. Het dak wordt goed gecontroleerd op zwakke plekken. Tijdens de inspectie kunnen we kleine reparaties direct uitvoeren. Het dak wordt tijdens de inspectie gereinigd. Op deze manier blijft uw dak in een uitstekende staat.

Planmatig onderhoud

Voor planmatig onderhoud bent u bij Pieter Lorjé aan het juiste adres. Door middel van een dakinspectie kunnen we bepalen wat er aan uw dak moet gebeuren. We bepalen hoe we de levensduur van het dak zo lang mogelijk kunnen verlengen. Heeft u af en toe last van lekkages of storingen? Dan controleren we tijdens de dakinspectie hoe we toekomstige storingen en lekkages kunnen voorkomen. Bij ieder dak willen we de klant weer het beste maatwerk kunnen leveren. Dit merkt u terug aan de kwaliteit van onze diensten, maar ook aan de service. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.