Een daklekkage moet u direct laten repareren door een expert. Het nadeel van een lekkage is dat u waterschade in huis krijgt. U wilt natuurlijk niet dat er schimmel in huis komt of dat uw interieur gaat rotten. Bij Pieter Lorjé & zn kunnen wij het lek voor u opsporen. Soms is het ontzettend eenvoudig om het lekkage op te sporen, maar dit is helaas niet altijd het geval. Het vinden van het daklekkage kost vaak vrij veel tijd. Heeft u een daklekkage? Neem dan contact met ons op, wij verhelpen het probleem zo snel mogelijk. Door onze hulp op tijd in te roepen, voorkomt u een hoop ellende.

Opsporen van het lekkage

Het opsporen van het daklekkage is vaak het moeilijkste gedeelte. Bij Pieter Lorjé & zn hebben we hier ontzettend veel ervaring mee. Wij kunnen het lek relatief snel opsporen. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle dakpannen nog goed vastzitten. Een lekkage kan namelijk ook ontstaan doordat de dakpannen losraken. Ook als de dakgoten verstopt raken is de kans op een daklekkage groter. Het is daarom van groot belang dat het dak ook af en toe geïnspecteerd wordt. Door het dak goed te onderhouden is de kans op een lekkage een stuk kleiner.

Wat doen bij een daklekkage?

Heeft u een daklekkage? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Bij Pieter Lorjé helpen we u graag om het probleem te verhelpen. Bent u aan de late kant en is er al waterschade ontstaan? Dan kunnen wij u ook helpen om de schade weer te herstellen. Wij werken met materiaal van de hoogste kwaliteit, zodat uw dak er weer een flinke tijd tegenaan kan. Bovendien beschikt al ons personeel over de juiste kennis, waardoor u zeker kunt zijn van een professionele reparatie.

Laat uw dak controleren

Soms is het pas bij een hevige regenval duidelijk dat uw dak lek is. Een daklekkage heeft vaak een enorme waterschade tot gevolg. Zo raakt ook uw interieur en uw vloer beschadigd. Het is daarom verstandig om ook preventieve maatregelen te nemen. Door ons één of tweemaal per jaar een dakinspectie uit te laten voeren, is de kans op een lekkage een stuk kleiner. Wij ontdekken zwakheden en beschadigingen voordat u hier daadwerkelijk de gevolgen van ondervindt. Het is absoluut aan te raden om uw dak regelmatig te laten onderhouden en controleren. Zo bent u er zeker van dat losse dakpannen en andere beschadigingen op tijd ontdekt en verholpen worden.

Wilt u een nieuw dak?

Voor reparaties en inspecties bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt Pieter Lorjé echter ook inschakelen als u het dak geheel wilt laten vernieuwen. Dit kan noodzakelijk zijn als uw dak ernstig beschadigd is, maar het is ook een goede manier om uw woning op te knappen. De dak heeft namelijk een enorme invloed op het uiterlijk van de woning. Door het dak te vernieuwen verhoogt u de waarde van uw woning aanzienlijk. Bovendien is het uiteraard ook gewoon erg prettig om een mooi dak boven uw woning te hebben!