Schoorsteenveegbedrijf Pieter Lorjé & zn verwelkomt u graag als nieuwe klant, velen tevreden mensen gingen U voor.

Pieter Lorjé & Zn

DE TAAK VAN PIETER LORJE & ZN

Natuurlijk is het schoonhouden van rookkanalen, openhaarden, inzethaarden en allesbranders één van de belangrijkste taken van Schoorsteenveegbedrijf Pieter Lorjé & Zn. Goede en tijdig uitgevoerde schoonmaakbeurten hebben menige schoorsteenbrand voorkomen en verhogen tevens de nutsfactor van de in gebruik zijnde kachels en haarden. De veiligheid eist een tijdig vegen van rookkanalen en dus ziet men steeds meer verzekeringsmaatschappijen in regelmatige schoonmaakbeurten een voorwaarde voor de uitbetaling van schadeclaims. Het reinigen van ontluchtingskanalen behoort ook tot het werk van ons bedrijf. Maar al te vaak wordt men geconfronteerd met een verstopt kanaal van een afzuigkap of stankoverlast en ongedierte van een nest uit het ontluchtingskanaal van badkamer of keuken.

ONZE SERVICE EN BETROUWBAARHEID

Wij staan er om bekend dat wij veel aandacht besteden tijdens en na het vegen van uw schoorsteenkanaal en zorgen er altijd voor dat uw woning na het vegen van uw schoorsteenkanaal keurig en opgeruimd is. Onze goede service en professionele aanpak staat bij ons hoog in het vaandel mede hierdoor bestaan wij al 4 generatie’s lang.

SOMMIGE KLANTEN VRAGEN WAT IS EEN ERKEND SCHOORSTEENVEGER?

De ‘erkende” schoorsteenveger bestaat niet. Schoorsteenveger is een vrij beroep. Iedereen, vakbekwaam of niet, kan dit beroep uitoefenen. Er zijn bedrijven die hun diensten aan de deur aanbieden, vaak gebruiken zij slecht gereedschap en verrichten extra werkzaamheden waar u niet omgevraagd heeft, maar daar wel veel voor moet betalen. Ga niet met deze  bedrijven in zee, maar  met officieel ingeschreven ondernemingen bij de K.v.K. zoals Schoorsteenveegbedrijf Pieter Lorjé & Zn.

Schoorsteenveger lorje

WERKGEBIEDEN

Wij zijn de schoorsteenveger van o.a.:

Delft, Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, geheel Westland , Lansingerland, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Sassenheim, Lisse, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Zoeterwoude, Hillegom, Waddinxveen, Gouda, Haarlem, Amstelveen, Bloemendaal, Heemsteden, Bodegraven, Bleiswijk, Rotterdam, Schiedam, Maassluis, Maasland, Boskoop.

Uiteraard werken wij in nog meer plaatsen, bel gerust of wij ook bij U kunnen  komen!