Is uw schoorsteen kapot en bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor een schoorsteen reparatie? Dan bent u bij Pieter Lorjé & zn aan het juiste adres. Wij hebben ontzettend veel ervaring met het schoonvegen, renoveren en repareren van schoorstenen. We kunnen de schoorsteen zelfs compleet voor u vervangen, indien u hier behoefte aan heeft. Overigens zijn we ook in staat om uw dak te inspecteren of om daklekkages te repareren. Wij werken met de beste materialen en met vakkundig personeel, waardoor u bij ons altijd zeker kunt zijn van kwaliteit. Voor schoorsteen reparaties door heel Nederland zijn wij de meest geschikte partij. Is het belangrijk dat de schoorsteen reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd? Neemt u dan contact met ons op.

Het inspecteren van uw gehele dak

Weet u niet zeker dat het probleem aan uw schoorsteen ligt? Of heeft u het gevoel dat er ook het een en ander aan uw dak mankeert? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast schoorsteen reparatie zijn wij namelijk ook in staat om uw dak te inspecteren. Hierbij controleren we uw dak grondig op beschadigingen en zwakke punten. Zo kunnen wij de conditie van uw dak vaststellen en voorkomen we problemen. Voor alle werkzaamheden aan uw dak of schoorsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Schoorsteen vegen

Naast schoorsteen reparatie zijn we ook in staat om uw schoorsteen te vegen. Het is belangrijk dat u de schoorsteen regelmatig laat vegen. Door uw schoorsteen goed schoon te houden, loopt u veel minder risico op brand en koolstofmonoxide-vergiftiging. Als u de schoorsteen niet vaak genoeg laat vegen, dan ontstaat er een brandbare laag teer. Ook kunnen beschadigingen tijdens het vegen op tijd ontdekt worden.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.