Schoorsteeninspectie

Wij werken op allerlei soorten daken en bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijk tarief. Alle dakwerkzaamheden worden op professionele wijze opgepakt, zónder overlast. U kunt denken aan reparatie van schoorstenen, schoorsteenreiniging, schoorsteeninspectie, dakgevelreiniging, dakpannenreiniging, zonnepanelen schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten.

Bij het stoken(verbranden) van hout, kolen of olie komen onverbrande deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van het rookkanaal en vormen een teerachtige, zeer brandbare laag. Vaste brandstoffen, zoals hout en kolen, zorgen voor meer vervuiling. Uit de rook kan creosoot ontstaan, een aanslag die kan branden en een schoorsteenbrand tot gevolg kan hebben. Schakel bij schoorsteenproblemen altijd een ervaren schoorsteenvegersbedrijf in.

Wij inspecteren uw schoorsteen op meerdere punten:

Gebroken of gescheurde schoorsteen potten
Voegwerk
Losliggend en gescheurd lood
Scheuren in schoorsteenplaat
Kapotte of verroeste schoorsteenkappen

Achterstallig onderhoud brengt hoge kosten, lekkage en ergernis!

Wat kost een schoorsteeninspectie?

Wij werken uitsluitend met professionele schoorsteenvegers die met de nieuwste technologie werken om uw probleem te verhelpen. Door voor Pieter Lorjé & zn te kiezen en met vakmensen te werken is de kans op verdere problemen minimaal.
Bij spoed reparates wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Bel nu vrijblijvend Pieter Lorjé & zn!
Heeft u dringend een schoorsteenveger nodig voor uw schoorsteen of dak? Ook voor een offerte en/of advies kunt u ons bereiken via 06-15343308 / 015-2630068